Newsletter
Jeśli chcą Państwo otrzymywać raz w tygodniu informacje o życiu antykwariatu, to zapraszam do wpisania adresu e-mail.
Menu
Producenci
Wysyłka za granicę - PayPal lub przelew zagraniczny
 
PayPal Logo

Wysyłamy książki także do klientów za granicą. Przyjmujemy płatności przez PayPal lub przelewami zagranicznymi

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

3 technologia żywności - podręcznik dla technikum / Andrzej Jarczyk

Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 80,00 zł

Cena regularna:

80.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis


Tytuł: 3 technologia żywności - podręcznik dla technikum
Autor: Andrzej Jarczyk
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Spółka Akcyjna, 2001
Wydanie pierwsze
215, [1] stron
Format: 16,6 / 23,5 cm
Masa: 323 g
ISBN: 83-02-07977-4
Książka jest w dobrym stanie, okładka jest lekko sfatygowana. W środku książka jest w dobrym stanie, posiada liczne czarno-białe ilustracje, tabelki w tekście.
Data wystawienia: 26.07.2022
Zos.

Dane techniczne

Autor Andrzej Jarczyk
Data wydania 2001
Oprawa miękka
Stan Używana
Miejsce przechowywania Nowy

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Instagram

Facebook

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium