Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Menu
Producenci
Wysyłka za granicę - PayPal lub przelew zagraniczny
 
PayPal Logo

Wysyłamy książki także do klientów za granicą. Przyjmujemy płatności przez PayPal lub przelewami zagranicznymi

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni / Agata Znamirowska

Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 16,90 zł 16.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Tytuł: Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni

Autor: Agata Znamirowska

Wydanie: I

Adres wydawniczy: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2005

91 stron

Format: 16/23,5 cm

ISBN: 8373382550

Masa: 180 g

Data wystawienia: 19.11.2017 r.

Książka jest w bardzo dobrym, jak na książkę używaną, stanie, ma okładkę nieznacznie sfatygowaną.

 

mar

 

Dane techniczne

Autor Znamirowska Agata
Data wydania 2005
Oprawa miękka
Stan Używana

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Instagram

Facebook

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium