Newsletter
Jeśli chcą Państwo otrzymywać raz w tygodniu informacje o życiu antykwariatu, to zapraszam do wpisania adresu e-mail.
Menu
Producenci
Wysyłka za granicę - PayPal lub przelew zagraniczny
 
PayPal Logo

Wysyłamy książki także do klientów za granicą. Przyjmujemy płatności przez PayPal lub przelewami zagranicznymi

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Biotechnologia, technologia żywności

100 + 30 najczęściej zadawanych pytań na temat współczesnej biotechnologii / Tomasz Twardowski, Edyta Kwapich

100 + 30 najczęściej zadawanych pytań na temat współczesnej biotechnologii / Tomasz Twardowski, Edyta Kwapich
100 + 30 najczęściej zadawanych pytań na temat współczesnej biotechnologii / Tomasz Twardowski, Edyta Kwapich

Tytuł: 100 + 30 najczęściej zadawanych pytań na temat współczesnej biotechnologii 

Autor: Tomasz Twardowski, Edyta Kwapich 

Adres Wydawniczy: Poznań: EDYTOR, 2001

127, [1] stron + tablice

Format: 17/24 cm

Nakład: 2000 egzemplarzy

ISBN: 839002098X

Masa: 260 g

Data wystawienia: 01.10.2023 r.

Książka jest bardzo dobrym stanie, ma miękką okładkę, nieznacznie sfatygowaną, zawiera ilustracje w tekście i na tablicach.

mar

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

42,00 zł

szt.

Aparaty w przemyśle cukrowniczym : Skrypty dla szkół wyższych / Jan Grabka

Aparaty w przemyśle cukrowniczym : Skrypty dla szkół wyższych / Jan Grabka
Aparaty w przemyśle cukrowniczym : Skrypty dla szkół wyższych / Jan Grabka

Tytuł: Aparaty w przemyśle cukrowniczym : Skrypty dla szkół wyższych 

Autor: Jan Grabka 

Wydanie: II

Adres wydawniczy: Łódź : Politechnika Łódzka, 1986

Format: 15/20,5 cm 

301 stron

Nakład: 557 egzemplarzy

Masa: 370 g

Data wystawienia: 17.04.2025 r.

Książka jest w dobrym stanie, ma miękką okładkę, nieznacznie sfatygowaną, na stronie tytułowej jest dedykacja dla byłego właściciela.

mar

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

48,00 zł

szt.

Materiały konferencji naukowej : Niektóre zagadnienia ochrony żywności (5-6 III 1985 r.) / Pod redakcją Alicji Łodzińskiej

Materiały konferencji naukowej : Niektóre zagadnienia ochrony żywności (5-6 III 1985 r.) /  Pod redakcją Alicji Łodzińskiej
Materiały konferencji naukowej : Niektóre zagadnienia ochrony żywności (5-6 III 1985 r.) / Pod redakcją Alicji Łodzińskiej

Tytuł: Materiały konferencji naukowej : Niektóre zagadnienia ochrony żywności (5-6 III 1985 r.)
Autor:
Pod redakcją Alicji Łodzińskiej
Towarzystwo Naukowe w Toruniu
Sekcja Chemii I Żywności Polskiego Towarzystwa Chemicznego w Warszawie
Wydział Ochrony Środowiska, Gospodarki Wodnej i Geologii Urzędu Wojewódzkiego w Toruniu
Wydanie: I
Nakład: 300 egzemplarzy
Adres wydawniczy: Toruń, 1986
176 stron
Format: 24 / 17 cm
ISBN: 83-00-02311-9
ISSN:
Seria:  
Książka jest w bardzo dobrym stanie, okładka nieznacznie sfatygowana.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

24,90 zł

szt.

Poradnik inżyniera : Cukrownictwo / Jan Dobrzycki (oprac.)

Poradnik inżyniera : Cukrownictwo / Jan Dobrzycki (oprac.)
Poradnik inżyniera : Cukrownictwo / Jan Dobrzycki (oprac.)

Tytuł: Poradnik inżyniera : Cukrownictwo

Koordynator: Jan Dobrzycki

Wydanie: II

Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1988

722 stron + tablice

Format: 17,5/24 cm

Nakład: 2 100 egzemplarzy

ISBN: 8320409411

Masa: 880 g

Data wystawienia: 010.04.2025 r.

Książka jest w dobrym stanie, ma twardą okładkę, zawiera ilustracje w tekście i na tablicach.

mar

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

58,00 zł

szt.

Problemy żywnościowe / Leszek Chmielowski

Problemy żywnościowe / Leszek Chmielowski
Problemy żywnościowe / Leszek Chmielowski

Tytuł: Problemy żywnościowe
Autor: Leszek Chmielowski
Wydanie: I
Nakład: 35 220 egzemplarzy
Adres wydawniczy: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1982
143 strony + tablice
Format: 12,5/19,5 cm
ISBN: 8301038977
Seria: Biblioteka Problemów, 278
Masa: 117 g
Książka jest w dobrym, jak na książkę używaną, stanie, ma okładkę nieznacznie sfatygowaną, na pierwszych i ostatnich kartkach ma ślady po taśmie klejącej, została wycofana ze zbiorów bibliotecznych i ma świadczące o tym pieczątki, zawiera ilustracje na tablicach.
Data wystawienia: 10.12.2017
Ald.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

12,90 zł

szt.

Suszarnia wysłodków / Jan Poniecki, Andrzej Sokołowski

Suszarnia wysłodków / Jan Poniecki, Andrzej Sokołowski
Suszarnia wysłodków / Jan Poniecki, Andrzej Sokołowski

Tytuł: Suszarnia wysłodków 

Autor: Jan Poniecki, Andrzej Sokołowski 

Adres wydawniczy: Warszawa : Stowarzyszenie Techników Cukrowników, 1993

Format: 14,5/20,5 cm 

120 stron

Masa: 170 g

Data wystawienia: 16.04.2025 r.

Książka jest w dobrym stanie, ma miękką okładkę, nieznacznie sfatygowaną, zawiera ilustracje w tekście.

mar

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

26,00 zł

szt.

Technologia tworzyw sztucznych, klasa II / Andrzej Bukowski

Technologia tworzyw sztucznych, klasa II / Andrzej Bukowski
Technologia tworzyw sztucznych, klasa II / Andrzej Bukowski

Tytuł: Technologia tworzyw sztucznych, klasa II
Autor: Andrzej Bukowski
Adres wydawniczy: Warszawa : Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego, 1969
Wydanie: I
Nakład: 5 200 egzemplarzy
119 [1] stron
Format: 15/21 cm
Masa: 169 g
Książka jest w dobrym stanie, ma lekko sfatygowaną oprawę (zagięcia i przetarcia), książka zawiera ilustracje w tekście.
Data wystawienia: 20.07.2021
Jus.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

16,90 zł

szt.

Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni / Agata Znamirowska

Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni / Agata Znamirowska
Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni / Agata Znamirowska

Tytuł: Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni

Autor: Agata Znamirowska

Wydanie: I

Adres wydawniczy: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2005

91 stron

Format: 16/23,5 cm

ISBN: 8373382550

Masa: 180 g

Data wystawienia: 19.11.2017 r.

Książka jest w bardzo dobrym, jak na książkę używaną, stanie, ma okładkę nieznacznie sfatygowaną.

 

mar

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

16,90 zł

szt.

Zarys nauki o środkach żywności / Stanisław Krauze

Zarys nauki o środkach żywności / Stanisław Krauze
Zarys nauki o środkach żywności / Stanisław Krauze

Tytuł: Zarys nauki o środkach żywności
Autor: Stanisław Krauze
Wydanie II
Adres wydawniczy: Warszawa, Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1975
563, [1] stron
Format: 17,5 / 24,5 cm
Masa: 1000 g
Książka jest w dobrym stanie, jak na książkę używaną. Książka oprawiona jest twardą okładkę. W tekście znajdują się podkreślenia i zakreślenia byłego właściciela.
Data wystawienia: 10.09.2020r.
an

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

12,90 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium